Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τελική απάντηση για τα οικονομικά του ΔΣΑ

Σε όλη αυτή τη περίοδο του δεύτερου γύρου που διερχόμεθα ακούμε μία μόνιμη επωδό από την αντίπερα όχθη του ποταμού περί δήθεν λασπολόγησής της για τα οικονομικά του δικηγορικού συλλόγου.

Οι σχετικοί ισχυρισμοί δεν ανταπεδείχθησαν εγγράφως, παρά μόνον με "ταμπελάκια".

Αντίθετα εμείς με σεβασμό στο θεσμικό ρόλο και στο κύρος του ΔΣΑ, τον οποίο εκπροσωπεί μέχρι σήμερα η απερχόμενη διοίκηση παραθέσαμε επίσημα στοιχεία από το Λογιστήριο του ΔΣΑ, τα οποία κοινοποιήσαμε ΜΟΝΟ στους συναδέλφους μας οι οποίοι έπρεπε να λάβουν γνώση της οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου και σε κανέναν άλλο, ούτε σε κανάλια, ούτε σε ΜΜΕ, ούτε σε άλλα θεσμικά όργανα της πολιτείας προσπαθώντας να διαφυλάξουμε το κύρος του Συλλόγου μας.

Δεν αφήσαμε αιχμές σε βάρος προσώπων περί αξιόμεμπτης διαχείρισης, απλά επισημάναμε φαινόμενα κακής διαχείρισης και ζητήσαμε εξηγήσεις με στοιχεία και έγγραφα.

Η απερχόμενη διοίκηση, η οποία είχε το θεσμικό βάρος να ενημερώσει τους συναδέλφους, για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου το αμέλησε και μέχρι σήμερα δεν έπραξε, ούτε πράττει κάτι στην κατεύθυνση της ανταπόδειξης των στοιχείων, τουναντίον αρκείται αοριστόλογα να ομιλεί περί λάσπης.

Τη λάσπη την χρησιμοποιούν μόνο οι αγγειοπλάστες, όχι οι δικηγόροι. Οι δικηγόροι  μετέρχονται με στοιχεία, έγγραφα και αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου